Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Optimization of microwave-assi...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Optimization of microwave-assisted extraction of bioactive compounds from pistachio (Pistacia vera L.) hull
Autor:
Fahrettin Göğüş
,
Sibel Fadıloğlu
,
Derya Koçak Yanık
,
Hatice Neval Özbek
Rok vydání:
2019
Předmět:
General Chemical Engineering
Filtration and Separation
Astrophysics::Cosmology and Extragalactic Astrophysics
02 engineering and technology
010501 environmental sciences
01 natural sciences
Microwave assisted
020401 chemical engineering
Hull
Response surface methodology
Physics::Chemical Physics
0204 chemical engineering
Solvent extraction
0105 earth and related environmental sciences
Physics::Biological Physics
Quantitative Biology::Biomolecules
Chromatography
Pistacia
biology
Chemistry
Process Chemistry and Technology
Microwave power
Extraction (chemistry)
General Chemistry
biology.organism_classification
Condensed Matter::Soft Condensed Matter
Solvent
Zdroj:
Separation Science and Technology
. 55:289-299
ISSN:
1520-5754
0149-6395
DOI:
10.1080/01496395.2019.1577444
Popis:
Phenolic compounds were extracted from pistachio hull using microwave-assisted solvent extraction (MASE). The effects of four parameters, microwave power, extraction time, solvent to sample...
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1139f9d9ae269e931a60aa167183f556
https://doi.org/10.1080/01496395.2019.1577444
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......