Effects of diet supplementation with chia ( Salvia hispanica L.) oil and natural antioxidant extract on the omega‐3 content and antioxidant capacity of Nile tilapia fillets
Autor: | Swami A. Maruyama, Makoto Matsushita, Beatriz Costa e Silva, Ingrid de Lima Figueiredo, Paula Fernandes Montanher, Fabiana Carbonera, Jesuí Vergílio Visentainer, Elton Guntendorfer Bonafé, Hevelyse Munise Celestino dos Santos |
---|---|
Rok vydání: | 2016 |
Předmět: |
0301 basic medicine
030109 nutrition & dietetics Antioxidant Salvia hispanica medicine.medical_treatment 010401 analytical chemistry General Chemistry Biology biology.organism_classification 01 natural sciences Industrial and Manufacturing Engineering food.food 0104 chemical sciences 03 medical and health sciences Antioxidant capacity Nile tilapia food Food supplement Botany medicine Food science Food Science Biotechnology |
Zdroj: | European Journal of Lipid Science and Technology. 118:698-707 |
ISSN: | 1438-9312 1438-7697 |
DOI: | 10.1002/ejlt.201400334 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |