Autor: |
Bernauer, U., Bodin, L., Celleno, L., Chaudhry, Q., Coenraads, P.J., Dusinska, M., Ezendam, J., Gaffet, E., Galli, C. L., Granum, B., Panteri, E., Rogiers, V., Rousselle, Ch., Stępnik, M., Vanhaecke, T., Wijnhoven, S. |
Přispěvatelé: |
Institut Jean Lamour (IJL), Université de Lorraine (UL)-Institut de Chimie du CNRS (INC)-Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS), Scientific Committee for Consumer Safety (SCCS) (SCCS), Publications Office of the European Union, Luxembourg, Publications Office of the European Union, Luxembourg, Luxembourg |
Jazyk: |
angličtina |
Rok vydání: |
2020 |
Předmět: |
|
Zdroj: |
Publications Office of the European Union, Luxembourg, Luxembourg. 2020, Publications Office of the European Union, Luxembourg, Luxembourg, 978-92-76-15241-5. ⟨10.2875/482938⟩ |
DOI: |
10.2875/482938⟩ |
Popis: |
International audience |
Databáze: |
OpenAIRE |
Externí odkaz: |
|