Combining cryoprotective agents may improve the resistance to freezing and storage of lactic acid bacteria
Autor: | Béal, Catherine, Fonseca, Fernanda, Meurisse, S., Corrieu, Georges |
---|---|
Přispěvatelé: | Génie et Microbiologie des Procédés Alimentaires (GMPA), Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)-Institut National Agronomique Paris-Grignon (INA P-G), Institut National Agronomique Paris Grignon (INAPG) |
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2001 |
Předmět: | |
Zdroj: | Cryobiology 38. Meeting of the Society for Cryobiology 38. Meeting of the Society for Cryobiology, Jul 2001, Edimburg, United Kingdom. pp.316-389, ⟨10.1006/cryo.2002.2369⟩ |
DOI: | 10.1006/cryo.2002.2369⟩ |
Popis: | International audience |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |