Volatile sulfur compounds and cooked ham aroma
Autor: | Thomas, Caroline, Vendeuvre, Jean Luc, Guillard, Anne-Sophie, Sudron, Julie, Mercier, Frederic, Tournayre, Pascal, Fuchsmann, P., Breme, Katharina, Berdagué, Jean-Louis |
---|---|
Přispěvatelé: | Institut du Porc (IFIP), Qualité des Produits Animaux (QuaPA), Institut National de la Recherche Agronomique (INRA), Agroscope |
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2013 |
Předmět: | |
Zdroj: | 17. EuroFoodChem 17. EuroFoodChem, May 2013, Istanbul, Turkey. 2013, 17èmes EuroFoodChem 17èmes EuroFoodChem . 2013; 17. EuroFoodChem, Istanbul, TUR, 2013-05-07-2013-05-10, 626-626 |
Popis: | International audience |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |