When satiety evaluation is inspired by sensory analysis: a new approach

Autor: Arlotti, A., Lesdema, Aurélie, Talbot, L., Carnus, V., Marcuz, M., Marsset-Baglieri, Agnès, Vinoy, S.
Přispěvatelé: Kraft Foods Europe R&D Biscuits, Physiologie de la Nutrition et du Comportement Alimentaire (PNCA), Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)-AgroParisTech, AgroParisTech, AgroParisTech-Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)
Jazyk: angličtina
Rok vydání: 2011
Předmět:
Zdroj: Annals of Nutrition and Metabolism
11. European Nutrition Conference (FENS)
11. European Nutrition Conference (FENS), Oct 2011, Madrid, Spain. Karger, Annals of Nutrition and Metabolism, 58 (Suppl. 3), 443 p., 2011, Annals of Nutrition and Metabolism
11. European Nutrition Conference (FENS), Oct 2011, Madrid, Spain. Karger, 58 (Suppl. 3), 443 p., 2011, Annals of Nutrition and Metabolism
ISSN: 0250-6807
1421-9697
Popis: absent
Databáze: OpenAIRE