Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
羧甲基淀粉钠/酪蛋白酸钠协同包埋柠檬香茅 精油及微胶囊抑菌性...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
羧甲基淀粉钠/酪蛋白酸钠协同包埋柠檬香茅 精油及微胶囊抑菌性能研究.
Autor:
李雪瑞
,
刘秀嶶
,
周继伟
,
王瀚墨
,
吴昕怡
,
朱志妍
,
范方宇
,
田 浩
Předmět:
SODIUM caseinate
BACILLUS (Bacteria)
ESSENTIAL oils
CORE materials
STAPHYLOCOCCUS epidermidis
Zdroj:
Science & Technology of Food Industry; Oct2024, Vol. 45 Issue 20, p78-86, 9p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......