Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
气相色谱-质谱和电子舌对不同质量等级酱香型 白酒的判别分析....
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
气相色谱-质谱和电子舌对不同质量等级酱香型 白酒的判别分析.
Autor:
林先丽
,
张晓娟
,
李 晨
,
柴丽娟
,
陆震鸣
,
许泓瑜
,
王松涛
,
张宿义
,
沈才洪
,
史劲松
,
许正宏
Předmět:
GAS chromatography/Mass spectrometry (GC-MS)
ELECTRONIC tongues
CHEMOMETRICS
Zdroj:
Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 24, p329-338, 10p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......