Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
脉冲电场处理对猪肉中N-羟乙酰神经氨酸含量 及猪肉食用品质的...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
脉冲电场处理对猪肉中N-羟乙酰神经氨酸含量 及猪肉食用品质的影响.
Autor:
刘楚鑫
,
娄爱华
,
吴艳阳
,
何恩祺
,
郑婉婷
,
何荣鑫
,
沈清武
Předmět:
HIGH performance liquid chromatography
ELECTRIC field effects
SUBMANDIBULAR gland
ELECTRIC shock
PH effect
MEAT analysis
Zdroj:
Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 13, p16-22, 7p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......