Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
添加葡萄籽单宁对橡木桶陈酿‘赤霞珠’和 ‘马瑟兰’干红葡萄酒...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
添加葡萄籽单宁对橡木桶陈酿‘赤霞珠’和 ‘马瑟兰’干红葡萄酒香气的影响.
Autor:
白晓璇
,
凌梦琪
,
陈柏年
,
兰义宾
,
成池芳
,
段长青
,
石 英
Předmět:
FOOD aroma
GRAPE seeds
GAS chromatography/Mass spectrometry (GC-MS)
RED wines
TANNINS
VANILLIN
CABERNET wines
Zdroj:
Shipin Kexue/ Food Science; 2022, Vol. 43 Issue 18, p251-257, 7p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......