Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
不同冷却温度添加氯化镁和谷氨酰胺转氨酶对 大豆全粉凝胶流变性...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
不同冷却温度添加氯化镁和谷氨酰胺转氨酶对 大豆全粉凝胶流变性质的影响.
Autor:
李 君
,
康 昕
,
蒲雪丽
,
崔怀田
,
王胜男
,
宋 虹
,
朱丹实
,
刘 贺
Předmět:
SOY flour
MAGNESIUM chloride
TEMPERATURE effect
LOW temperatures
GLUTAMINE
GELATION
SOYBEAN meal
Zdroj:
Shipin Kexue/ Food Science; 2021, Vol. 42 Issue 8, p17-21, 5p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......