Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
黑木耳银耳山楂复配对高脂血症大鼠 血脂代谢的影响....
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
黑木耳银耳山楂复配对高脂血症大鼠 血脂代谢的影响.
Autor:
杨新
,
白利琴
,
李研东
,
赵丹丹
,
刘新明
,
陶清泉
,
郝建雄
,
陈浩然
,
牟德华
,
李丹丹
,
韩雪
Předmět:
BLOOD lipids
HIGH-fat diet
LIPID metabolism
WEIGHT gain
ALANINE aminotransferase
GLUTATHIONE peroxidase
BLOOD cholesterol
Zdroj:
Food Research & Development; jan2021, Vol. 42 Issue 2, p44-52, 9p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......