Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
基于多重光谱技术的木糖醇与牛乳酪蛋白 相互作用及对酪蛋白结构...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
基于多重光谱技术的木糖醇与牛乳酪蛋白 相互作用及对酪蛋白结构的影响.
Autor:
孔繁华
,
曹雪妍
,
康世墨
,
李玮轩
,
关博元
,
李墨翰
,
杨 梅
,
岳喜庆
Předmět:
FLUORESCENCE spectroscopy
CIRCULAR dichroism
MOLECULAR conformation
CASEINS
FOURIER transform infrared spectroscopy
BINDING constant
Zdroj:
Shipin Kexue/ Food Science; 2019, Vol. 40 Issue 16, p75-82, 8p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......