Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
茉莉酸甲酯处理对猕猴桃软腐病菌作用机制及 果实品质的影响....
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
茉莉酸甲酯处理对猕猴桃软腐病菌作用机制及 果实品质的影响.
Autor:
黎晓茜
,
龙友华
,
尹显慧
,
吴小毛
,
赵志博
,
樊 荣
,
莫飞旭
,
蒋艳玲
,
黄亚欣
,
唐靖文
Předmět:
FRUIT quality
VITAMIN C
FRUIT rots
KIWIFRUIT
NUCLEIC acids
FRUIT storage
JASMONATE
Zdroj:
Shipin Kexue/ Food Science; 2019, Vol. 40 Issue 15, p239-248, 10p
Databáze:
Complementary Index
Externí odkaz:
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......