7天学会家常粤菜. [elektronicky zdroj]
Autor: | 朱奕生 |
---|---|
Další autoři: | |
Jazyk: | čínština |
Informace o vydání: | ChangChun : 吉林科学技术出版社, 2014. |
Předmět: | |
Druh dokumentu: | Online; Non-fiction; Electronic document |
Abstrakt: | Summary: 本书编写上分为两大部分,第一部分用2天的时间介绍粤菜的基础常识,如粤菜历史、粤菜成因、粤菜特色、粤菜流派、粤菜原料和调料、粤菜味型、粤菜烹调术语等。剩下的部分分别按照原料线索加以分类,并遵循家常粤菜简单、实用、经典的原则,选取一些食材易于购买、操作方便简单、被大家熟知的粤菜,详细地加以介绍。. |
Databáze: | Vybrané kolekce e-knih |
Externí odkaz: |