FutureFood6 : analýza technologií klíčových pro kvalitu a bezpečnost potravin v ČR = FutureFood6 : analysis of key technologies for production of healthy and safe food in the Czech Republic.

Autor: Hladík, Petr, 1972-
Další autoři:
Jazyk: čeština
Předmět:
Druh dokumentu: Kniha
Abstrakt: Abstract: Článek prezentuje hlavní závěry analýzy dat získaných v České republice v rámci projektu FutureFood6, který využívá metod foresightu k identifi kaci opatření pro zlepšení úrovně kvality a bezpečnosti potravin v regionu střední a východní Evropy v horizontu do roku 2020. Přináší výsledky dotazníkového šetření a rozhovorů s odborníky z oboru potravinářství se zaměřením na klíčové technologie pro rozvoj kvality a bezpečnosti potravin v ČR a jejich postavení z hlediska úrovně jejich vývoje a využití v potravinářském průmyslu.
Databáze: Katalog Knihovny AV ČR