Supplementation of Spirulina (Arthrospira fusiformis) and Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus) at Different Fermentation Stages of Injera, an Ethiopian Fermented Flatbread, Influences Its Nutritional Content, Antioxidant Properties, and Sensory Characteristics
Autor: | Zenebe, Awoke1 (AUTHOR), Tizazu, Abegaz2 (AUTHOR), Ogato, Tadesse1 (AUTHOR), Tadesse, Abebe1 (AUTHOR), Tesfaye, Belayhun2 (AUTHOR), Tesfaw, Asmamaw2 (AUTHOR) asmamawtesfaw@dbu.edu.et, Hebishy, Essam (AUTHOR) ehebishy@wiley.com |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Processing & Preservation. 12/3/2024, Vol. 2024, p1-14. 14p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |