Effect of Varietal Differences and Nixtamalization Conditions on the Textural, Rheological, and Nutritional Properties of Corn (Zea mays)–Based Masa Flour: Kassaï and Atp-Y Corn Varieties.
Autor: | Dongmo, Hygride1 (AUTHOR), Teboukeu Boungo, Gires2 (AUTHOR), Kohole Foffe, Hermann Arantes1 (AUTHOR), Nanga Ndjang, Marie Madeleine1 (AUTHOR), Fotso Saah, Bruno1 (AUTHOR), Naïm, Saturnin3 (AUTHOR), Tamokou, Jean de Dieu4 (AUTHOR), Mathilde Julie, Klang1 (AUTHOR) klangjulie@gmail.com, Punia Bangar, Sneh (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Quality. 11/10/2024, Vol. 2024, p1-15. 15p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |