Comparative Analysis of Antioxidant Potency and Phenolic Compounds in Fruit Peel of Opuntia robusta, Opuntia dillenii, and Opuntia ficus-indica Using HPLC‐DAD Profiling.
Autor: | Marhri, Ahmed1 (AUTHOR), Rbah, Youssef1 (AUTHOR), Allay, Aymane1 (AUTHOR), Boumediene, Mehdi1 (AUTHOR), Tikent, Aziz1 (AUTHOR), Benmoumen, Abdessamad1 (AUTHOR), Melhaoui, Reda1 (AUTHOR), Elamrani, Ahmed1 (AUTHOR), Abid, Malika1 (AUTHOR), Addi, Mohamed1 (AUTHOR) m.addi@ump.ac.ma, Strano, Maria Concetta1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Quality. 6/29/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |