Evaluation of Leaves, Flowers, and Seeds of Coriander (Coriandrum sativum L.) through Microwave Drying and Ultrasonic-Assisted Extraction, for Biologically Active Components.
Autor: | Hussain, Ashiq1 (AUTHOR), Arif, Muhammad Rehan2 (AUTHOR), Ahmed, Adnan3 (AUTHOR), Fiaz, Iqra4 (AUTHOR), Zulfiqar, Nabeela5 (AUTHOR), Ali, Muhammad Qasim6 (AUTHOR), Firdous, Nida7 (AUTHOR), Fatima, Haya5 (AUTHOR), Shehzad, Anjum1 (AUTHOR), Elkhedir, Abdeen Elsiddig8 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Processing & Preservation. 4/16/2024, Vol. 2024, p1-11. 11p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |