Genomic Diversity and Virulence Genes Characterization of Bacillus cereus sensu lato Isolated from Processing Equipment of an Algerian Dairy Plant.
Autor: | Didouh, Nassima1 (AUTHOR), Achek, Rachid2,3 (AUTHOR), Celandroni, Francesco4 (AUTHOR), Ghelardi, Emilia4 (AUTHOR), Mazzantini, Diletta4 (AUTHOR), Postollec, Florence5 (AUTHOR), Moussa-Boudjemaa, Boumediene1 (AUTHOR), Ouoba, L. Irène I.6 (AUTHOR), Tomaso, Herbert7 (AUTHOR), Linde, Jörg7 (AUTHOR), El-Adawy, Hosny7,8 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Quality. 11/17/2023, p1-11. 11p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |