Analysis of fermentation control factors on volatile compounds of primary microorganisms in Jiang‐flavor Daqu.
Autor: | Du, Ya‐Ke1 (AUTHOR), Xin, Wen1 (AUTHOR), Xia, Yu1 (AUTHOR), Zhu, Min1 (AUTHOR), Qin, Jian‐Liang2 (AUTHOR), Pan, Zheng‐Fu2 (AUTHOR), Wu, Ren‐Fu2 (AUTHOR), Luo, Guo‐Rong2 (AUTHOR), Wu, Pei‐Sen2 (AUTHOR), Wu, Zheng‐Yun1 (AUTHOR), Gomi, Katsuya3 (AUTHOR), Zhang, Wen‐Xue1 (AUTHOR) foodbiotech@126.com |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Biochemistry. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-13. 13p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |