Amyloid fibril formation by casein and fatty acid composition in breast milk of mastitis patients.
Autor: | Liu, Jihua1 (AUTHOR), Wang, Jia1 (AUTHOR), Xu, Wenhui2 (AUTHOR), Zeng, Lei3 (AUTHOR), Wang, Chunyu4 (AUTHOR), An, Yang1 (AUTHOR), Tian, Huimin5 (AUTHOR), Zeng, Baohua6 (AUTHOR), Dong, Qinghai1 (AUTHOR), Ji, Ye2 (AUTHOR), Gao, Xiaojun7 (AUTHOR), Du, Guangguang1 (AUTHOR), Liu, Jiayin1 (AUTHOR), Su, Jun1 (AUTHOR), Xie, Hongliu1 (AUTHOR), Xie, Lin2 (AUTHOR) xielin@jlu.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Biochemistry. Aug2022, Vol. 46 Issue 8, p1-11. 11p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |