Chemical Characterization, Antioxidant, and Antihyperglycemic Capacity of Ferulated Arabinoxylan Extracted from "Chicha de Jora" Bagasse: An Ancestral Fermented Beverage from Zea mays L.
Autor: | Segovia-Huarcaya, Juan Jharol1 (AUTHOR), Valentin-Soto, Lilian Silvana1 (AUTHOR), Herrera-Calderon, Oscar1 (AUTHOR), Fuertes-Ruitón, César Máximo2 (AUTHOR), Pari-Olarte, Josefa Bertha3 (AUTHOR), Loyola-Gonzales, Eddie4 (AUTHOR), Almeida-Galindo, José Santiago5 (AUTHOR), Kong-Chirinos, José Francisco6 (AUTHOR), Melgar-Merino, Elizabeth Julia7 (AUTHOR), Alshahrani, Mohammed Merae8 (AUTHOR), Mahmud, Shafi9 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Quality. 6/10/2022, p1-16. 16p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |