Optimization of betacyanins from agricultural by‐products using pressurized hot water extraction for antioxidant and in vitro oleic acid‐induced steatohepatitis inhibitory activity.
Autor: | Shen, Lingqin1 (AUTHOR), Xiong, Xiong1 (AUTHOR), Zhang, Di2,3 (AUTHOR) hbzhangdi@163.com, Zekrumah, Marcillinus2 (AUTHOR), Hu, Yuqian2 (AUTHOR), Gu, Xiangyue2 (AUTHOR), Wang, Chengtao4 (AUTHOR) wangchengtao@th.btbu.edu.cn, Zou, Xiaobo2 (AUTHOR) zou_xiaobo@ujs.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | Journal of Food Biochemistry. Dec2019, Vol. 43 Issue 12, pN.PAG-N.PAG. 1p. |
Databáze: | Business Source Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |