Selenium sources in the diet of dairy cows and their effects on milk production and quality, on udder health and on physiological indicators of heat stress.
Autor: | Oltramari, Carlos E.1 (AUTHOR), Pinheiro, Maria da G.2 (AUTHOR) mgpinheiro@apta.sp.gov.br, de Miranda, Mariana S.1 (AUTHOR), Arcaro, Juliana R.P.1 (AUTHOR), Castelani, Lívia1 (AUTHOR), Toledo, Luciandra M.1 (AUTHOR), Ambrósio, Luiz A.1 (AUTHOR), Leme, Paulo R.3 (AUTHOR), Manella, Marcelo Q.4 (AUTHOR), Júnior, Irineu Arcaro1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Italian Journal of Animal Science. 2014, Vol. 13 Issue 1, p48-N.PAG. 5p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |