Immobilization of inulinase obtained by solid-state fermentation using spray-drying technology.
Autor: | Zemolin, Gabriela P.1 (AUTHOR), Gazoni, Michele1 (AUTHOR), Zabot, Giovani L.1 (AUTHOR), Golunski, Simone M.1 (AUTHOR), Astolfi, Viviane1 (AUTHOR), Prá, Valéria Dal2 (AUTHOR), Foletto, Edson L.3 (AUTHOR), Meili, Lucas3 (AUTHOR), Rosa, Marcelo Barcellos Da2 (AUTHOR), Rosa, Clarissa Dalla1 (AUTHOR), Mossi, Altemir J.4 (AUTHOR), Treichel, Helen4 (AUTHOR), Mazutti, Marcio A.3 (AUTHOR) mazutti@ufsm.br |
---|---|
Zdroj: | Biocatalysis & Biotransformation. Jul/Aug2012, Vol. 30 Issue 4, p409-416. 8p. 2 Charts, 2 Graphs. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |