Enhancement of the Cognitive Effects of γ-Aminobutyric Acid from Monosodium Glutamate Fermentation by Lactobacillus sakei B2-16.
Autor: | Seo, YongChang1 (AUTHOR), Choi, WoonYong2 (AUTHOR), Kim, JiSeon1 (AUTHOR), Lee, ChoonGeun2 (AUTHOR), Ahn, JuHee2 (AUTHOR), Cho, HyungYong3 (AUTHOR), Lee, SeokHoon3 (AUTHOR), Cho, JeongSub4 (AUTHOR), Joo, SeJin5 (AUTHOR), Lee, HyeonYong1,2 (AUTHOR) hyeonl@kangwon.ac.kr |
---|---|
Zdroj: | Food Biotechnology. Jan-Mar2012, Vol. 26 Issue 1, p29-44. 16p. 1 Chart, 6 Graphs. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |