Balancing future food security and greenhouse-gas emissions from animal-sourced protein foods in Southeast Asia.
Autor: | Hegarty, R. S.1 (AUTHOR) roger.hegarty@nzagrc.org.nz, Tee, T. P.2,3 (AUTHOR) ttpoy@upm.edu.my, Liang, J. B.2 (AUTHOR), Abu Hassim, H.2,4 (AUTHOR), Zainudin, M. H. M.2 (AUTHOR), Azizi, A. A.5 (AUTHOR), Widiawati, Y.6 (AUTHOR), Pok, S.1 (AUTHOR), Candyrine, S. C. L.7 (AUTHOR), Rusli, N. D.8 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Animal Production Science. 2024, Vol. 64 Issue 18, p1-16. 16p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |