Distribution of nutrients, bioactive compounds, and antioxidant properties of grain-based milling fractions of Glycine max L.
Autor: | Khan, Kiran Yasmin1 (AUTHOR), Ali, Barkat2 (AUTHOR), Li, Guanlin1 (AUTHOR) liguanlin@ujs.edu.cn, Iqbal, Babar1 (AUTHOR), Siddiqui, Nouman Rashid2 (AUTHOR), Jabbar, Saqib2 (AUTHOR), Ali, Iftikhar3 (AUTHOR), Hassan, Ahmed M.4 (AUTHOR), Binjawhar, Dalal Nasser5 (AUTHOR) dnbanjawhar@pnu.edu.sa, Abdel‑Hameed, Usama K.6,7 (AUTHOR), Fahad, Shah8 (AUTHOR) shah_fahad80@yahoo.com, Du, Daolin1 (AUTHOR) ddl@ujs.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-10. 10p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |