Effect of dietary supplementation with oregano oil premix on the antioxidant status, performance, and meat quality in slow-growth broiler chickens.
Autor: | Fotou, Evgenia1 (AUTHOR), Moulasioti, Vasiliki1 (AUTHOR), Kyriakou, Dimitra1 (AUTHOR), Boti, Maria-Eleni1 (AUTHOR), Moussis, Vassilios1 (AUTHOR), Papadami, Maria1 (AUTHOR), Tellis, Constantinos1 (AUTHOR), Patsias, Apostolos2 (AUTHOR), Sarrigeorgiou, Ioannis3 (AUTHOR), Papadopoulos, Georgios A.4 (AUTHOR) geopaps@vet.auth.gr, Lymberi, Peggy3 (AUTHOR), Tsiouris, Vasileios2,4 (AUTHOR), Tsikaris, Vassilios1 (AUTHOR), Demokritos, Tsoukatos1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Italian Journal of Animal Science. Dec2024, Vol. 23 Issue 1, p1741-1751. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |