Isolation, Purification, and Antioxidant Activity of Polyphenols from Cynanchum auriculatum Royle ex Wight.
Autor: | Nasiru, Mustapha Muhammad1,2 (AUTHOR) nasirumm@jaas.ac.cn, Sun, Yue-E3 (AUTHOR) dreaming2003@163.com, Zhao, Lingyun3 (AUTHOR) wendellfood@163.com, Bunhok, Taing2 (AUTHOR) chuonmony@yahoo.com, Roth, Chuon Mony2 (AUTHOR) sunsovath12@gmail.com, Sovath, Sun2 (AUTHOR) haypharith@yahoo.com, Pharith, Hay2 (AUTHOR), Wang, Weidong3 (AUTHOR) wwd.123@163.com, Li, Chunyang1,2 (AUTHOR) lichunyang968@126.com |
---|---|
Zdroj: | Separations (2297-8739). Nov2024, Vol. 11 Issue 11, p316. 13p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |