Comparison of High n-3 PUFA Levels and Cyclic Heat Stress Effects on Carcass Characteristics, Meat Quality, and Oxidative Stability of Breast Meat of Broilers Fed Low- and High-Antioxidant Diets.
Autor: | Pečjak Pal, Manca1 (AUTHOR) jakob.leskovec@irta.cat, Leskovec, Jakob1,2 (AUTHOR) alenka.levart@bf.uni-lj.si, Levart, Alenka1 (AUTHOR) tatjana.pirman@bf.uni-lj.si, Pirman, Tatjana1 (AUTHOR) janez.salobir@bf.uni-lj.si, Salobir, Janez1 (AUTHOR) vida.rezar@bf.uni-lj.si, Rezar, Vida1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). Nov2024, Vol. 14 Issue 22, p3314. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |