Effect of Juniperus communis extract on probiotic properties of Bacillus safensis isolated from camel milk in the region of El Oued (Algeria).
Autor: | Layadi, Ikram1,2 (AUTHOR), Laiche, Ammar Touhami1,2 (AUTHOR), Tlili, Mohammed Laid3,4 (AUTHOR), Messaoudi, Mohammed5 (AUTHOR) messaoudi2006@yahoo.fr, Ghemam Amara, Djilani2,6 (AUTHOR), Mezghani‐Khemakhem, Maha7 (AUTHOR), Naccache, Chahnez7 (AUTHOR), Sawicka, Barbara8 (AUTHOR), Atanassova, Maria9 (AUTHOR), Zahnit, Wafa10 (AUTHOR), Ahmad, Sheikh F.11 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p6509-6520. 12p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |