Effects of Different Levels of Green Tea Powder on Performance, Antioxidant Activity, Egg Mass, Quality, and Cecal Microflora of Chickens.
Autor: | Luo, Wei1,2,3 (AUTHOR) lw2023202303@163.com, Tan, Qisong1,2 (AUTHOR) gzutqs@163.com, Li, Hui1,2 (AUTHOR) ellenlihui@sina.cn, Ye, Tao1,2 (AUTHOR) xaoao1995@163.com, Xiao, Tao1,2 (AUTHOR) tianxingzhou@yeah.net, Tian, Xingzhou1,2 (AUTHOR) wangww14@lzu.edu.cn, Wang, Weiwei1,2 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). Oct2024, Vol. 14 Issue 20, p3020. 19p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |