Evaluation of the Bioactive Compounds of Apis mellifera Honey Obtained from the Açai (Euterpe oleracea) Floral Nectar.
Autor: | Ferreira, Sara R. L.1 (AUTHOR) sara.ferreira@icb.ufpa.br, Araújo, Jéssica L.1 (AUTHOR) jessica.araujo@icb.ufpa.br, Franco, Marly S.1 (AUTHOR) marly.franco@icb.ufpa.br, de Souza, Camilla M. M.1 (AUTHOR) camilla.souza@icb.ufpa.br, Pereira, Daniel S.2 (AUTHOR) daniel.pereira@embrapa.br, da Rocha, Cláudia Q.3 (AUTHOR) rocha.claudia@ufma.br, Rogez, Hervé L. G.1 (AUTHOR) herverogez@gmail.com, Muto, Nilton A.1 (AUTHOR) niltonmuto@ufpa.br |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4567. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |