Multiplex-PCR Detection of an Atypical Leuconostoc mesenteroides subsp. jonggajibkimchii Phenotype Dominating the Terminal Spoilage Microbial Association of a Fresh Greek Whey Cheese Stored at 4 °C in Vacuum.
Autor: | Sameli, Nikoletta1 (AUTHOR) nikol.sameli@gmail.com, Sioziou, Eleni1 (AUTHOR) eleni.sioziou@gmail.com, Bosnea, Loulouda1 (AUTHOR) loulouda.bosnea@gmail.com, Paramithiotis, Spiros2 (AUTHOR) paramithiotis@uoi.gr, Samelis, John1 (AUTHOR) paramithiotis@uoi.gr |
---|---|
Zdroj: | Applied Microbiology (2673-8007). Sep2024, Vol. 4 Issue 3, p1124-1141. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |