Ultrasound-Assisted Process to Increase the Hydrophobicity of Cellulose from Oat Hulls by Surface Modification with Vegetable Oils.
Autor: | Gil-Giraldo, Gina A.1 (AUTHOR) galegg207@gmail.com, Mantovan, Janaina2 (AUTHOR) j.mantovan@unesp.br, Marim, Beatriz M.3 (AUTHOR) beatriz.marjorie@uel.br, Kishima, João O. F.3 (AUTHOR) joaootavio.ferraro@uel.br, Beluci, Natália C. L.3 (AUTHOR) natalia.beluci@uel.br, Mali, Suzana3 (AUTHOR) smali@uel.br |
---|---|
Zdroj: | Polysaccharides (2673-4176). Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p463-477. 15p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |