Production of an Ice Cream Base with Added Lacticaseibacillus rhamnosus GG and Aguamiel Syrup: Probiotic Viability and Antihypertensive Capacity.
Autor: | Hernández-Riveros, Edward1 (AUTHOR) he359002@uaeh.edu.mx, Olvera-Rosales, Laura Berenice2 (AUTHOR) lauolver@gmail.com, Jaimez-Ordaz, Judith1 (AUTHOR) jjaimez@uaeh.edu.mx, Pérez-Escalante, Emmanuel3 (AUTHOR) aec@xanum.uam.mx, Contreras-López, Elizabeth1 (AUTHOR) elizac@uaeh.edu.mx, Cruz-Guerrero, Alma Elizabeth3 (AUTHOR), González-Olivares, Luis Guillermo1 (AUTHOR) lauolver@gmail.com |
---|---|
Zdroj: | Dairy. Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p451-463. 13p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |