The Association between Food Groups, Nutraceuticals, and Food Supplements Consumption on Vascular Health Outcomes: A Literature Review.
Autor: | Theodoridis, Xenophon1,2 (AUTHOR) xtheodoridis@auth.gr, Chourdakis, Michail1 (AUTHOR) acpapaem@auth.gr, Papaemmanouil, Androniki1 (AUTHOR) chstav@auth.gr, Chaloulakou, Stavroula1 (AUTHOR) npapaga@auth.gr, Papageorgiou, Niki1 (AUTHOR) georathi@auth.gr, Georgakou, Athina Vasiliki1 (AUTHOR), Chatzis, Georgios3 (AUTHOR) dietchatzis@gmail.com, Triantafyllou, Areti2 (AUTHOR) mhourd@gapps.auth.gr |
---|---|
Zdroj: | Life (2075-1729). Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p1210. 53p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |