Effects of Drying Methods on the Phytochemical Contents, Antioxidant Properties, and Anti-Diabetic Activity of Nasturtium officinale R.Br. (Betong Watercress) from Southern Thailand.
Autor: | Kijkuokool, Praporn1 (AUTHOR) praporn_k@cmu.ac.th, Stepanov, Irina2 (AUTHOR) stepa011@umn.edu, Ounjaijean, Sakaewan1 (AUTHOR) sakaewan.o@cmu.ac.th, Koonyosying, Pimpisid3 (AUTHOR) pimpisid.k@cmu.ac.th, Rerkasem, Kittipan1,4 (AUTHOR) rerkase@gmail.com, Chuljerm, Hataichanok1 (AUTHOR) hataichanok.ch@cmu.ac.th, Parklak, Wason1 (AUTHOR) wason.p@cmu.ac.th, Kulprachakarn, Kanokwan1 (AUTHOR) kanokwan.kul@cmu.ac.th |
---|---|
Zdroj: | Life (2075-1729). Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p1204. 16p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |