Exogenous Hemin Increases the Yield, Phenolic Compound Content, and Antioxidant Enzyme Activity of Dragon Fruit during the High-Temperature Period.
Autor: | Sun, Minmin1 (AUTHOR) yi1872062@163.com, Khan, Aaqil1 (AUTHOR) aaqil_agron@hotmail.com, Wang, Jiahui1 (AUTHOR) wjh00629@163.com, Ding, Linchong1 (AUTHOR) dinglinchong0405@163.com, Yang, Xiaohui1 (AUTHOR) xiaohuiyang99@163.com, Xiong, Jian1 (AUTHOR) xiongjian051018@163.com, Sun, Zhiyuan1 (AUTHOR) byndszy@126.com, Feng, Naijie1,2 (AUTHOR) fengnj@gdou.edu.cn, Zheng, Dianfeng1,2 (AUTHOR) fengnj@gdou.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | Agronomy. Aug2024, Vol. 14 Issue 8, p1850. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |