Innovating Gastronomy through Information Technology: A Bibliometric Analysis of 3D Food Printing for Present and Future Research.
Autor: | Elshaer, Ibrahim A.1,2 (AUTHOR) ielshaer@kfu.edu.sa, Azazz, Alaa M. S.3,4 (AUTHOR) aazazz@kfu.edu.sa, Zayed, Mohamed A.5,6 (AUTHOR) mazayed@kfu.edu.sa, Ameen, Faleh A.7,8 (AUTHOR) fmohamed@kfu.edu.sa, Fayyad, Sameh2,9 (AUTHOR), Fouad, Amr Mohamed10 (AUTHOR) amr.fouad@pua.edu.eg, Khalil, Noha Ibrahim11 (AUTHOR) noha_ibrahim@mau.edu.eg, Fathy, Eslam Ahmed10 (AUTHOR) eslam.fathy@pua.edu.eg |
---|---|
Zdroj: | Information (2078-2489). Aug2024, Vol. 15 Issue 8, p471. 23p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |