Data-Mining Methodology to Improve the Scientific Production Quality in Turkey Meat and Carcass Characterization Studies.
Autor: | Salgado Pardo, José Ignacio1 (AUTHOR) josalgadopardo@outlook.com, Navas González, Francisco Javier1 (AUTHOR) fjng87@hotmail.com, González Ariza, Antonio2 (AUTHOR) angoarvet@outook.es, León Jurado, José Manuel2 (AUTHOR), Carolino, Nuno3,4,5,6 (AUTHOR) nuno.carolino@iniav.pt, Carolino, Inês3,4,7 (AUTHOR) ines.carolino@iniav.pt, Delgado Bermejo, Juan Vicente1 (AUTHOR) juanviagr218@gmail.com, Camacho Vallejo, María Esperanza8 (AUTHOR) mariae.camacho@juntadeandalucia.es |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). Jul2024, Vol. 14 Issue 14, p2107. 16p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |