Impact of Different Carbon Sources on Volatile Organic Compounds (VOCs) Produced during Fermentation by Levilactobacillus brevis WLP672 Measured Using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry (PTR-ToF-MS).
Autor: | Rajendran, Sarathadevi1,2,3 (AUTHOR) iuliia.khomenko@fmach.it, Khomenko, Iuliia2,4 (AUTHOR) emanuela.betta@fmach.it, Silcock, Patrick1 (AUTHOR) pat.silcock@otago.ac.nz, Betta, Emanuela2,4 (AUTHOR) franco.biasioli@fmach.it, Biasioli, Franco2,4 (AUTHOR), Bremer, Phil1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 14, p3275. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |