Optimizing fungal treatment of lignocellulosic agro‐industrial by‐products to enhance their nutritional value.
Autor: | Benaddou, Mohamed1 (AUTHOR) mo.benaddou@edu.umi.ac.ma, Hajjaj, Hassan1 (AUTHOR), Allali, Aimad2 (AUTHOR), Moubchir, Tarik3 (AUTHOR), Nait M'Barek, Hasna1 (AUTHOR), Nafidi, Hiba‐Allah4 (AUTHOR), Bin Jardan, Yousef A.5 (AUTHOR), Dabiellil, Fakhreldeen6 (AUTHOR) researcherzem@gmail.com, Bourhia, Mohammed7 (AUTHOR), Chakir, Mariyem1 (AUTHOR), Diouri, Mohammed1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p4831-4848. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |