Review of the anticancer properties of 6‐shogaol: Mechanisms of action in cancer cells and future research opportunities.
Autor: | Figueroa‐González, Gabriela1 (AUTHOR), Quintas‐Granados, Laura Itzel2 (AUTHOR), Reyes‐Hernández, Octavio Daniel3 (AUTHOR), Caballero‐Florán, Isaac H.4 (AUTHOR), Peña‐Corona, Sheila I.4 (AUTHOR), Cortés, Hernán5 (AUTHOR), Leyva‐Gómez, Gerardo4 (AUTHOR) leyva@quimica.unam.mx, Habtemariam, Solomon6 (AUTHOR), Sharifi‐Rad, Javad7 (AUTHOR) javad@uazuay.edu.ec |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p4513-4533. 21p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |