Enrichment of Grain Anthocyanin Content through Marker-Assisted Breeding for Ant1 , Ant2 or HvMyc2 Genes in Barley (Hordeum vulgare L.).
Autor: | Kukoeva, Tatjana V.1,2 (AUTHOR) k.molobekova@g.nsu.ru, Molobekova, Camilla A.1,3 (AUTHOR), Totsky, Igor V.1 (AUTHOR), Vasiliev, Gennady V.1,2 (AUTHOR), Pronozin, Artem Yu.1,2 (AUTHOR), Afonnikov, Dmitry A.1,2,3 (AUTHOR), Khlestkina, Elena K.1,4 (AUTHOR), Shoeva, Olesya Yu.1,2,3 (AUTHOR) olesya_ter@bionet.nsc.ru |
---|---|
Zdroj: | Agronomy. Jun2024, Vol. 14 Issue 6, p1231. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |