Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus Attributes as Influenced by Carao (Cassia grandis) Fruit Parts.
Autor: | Tabora, Miguel Mariano1 mtaboraprofessional@gmail.com, Aleman, Ricardo S.2 rsantosaleman@lsu.edu, Castro, Ashley1 ashlycastro.ramos@gmail.com, Avila, Allan1 xavieravila1994@gmail.com, Avila, Dany1 jmarcia@unag.edu.hn, Picha, David3 dpicha@agcenter.lsu.edu, Cedillos, Roberto2, Kazemzadeh, Shirin4, Pournaki, Leyla K.5, Yaday, Ajitesh6, Marcia, Jhunior1, Kayanush, Aryana2 karyana@agcenter.lsu.edu |
---|---|
Zdroj: | Bacteria (2674-1334). Jun2024, Vol. 3 Issue 2, p42-58. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |