Comparison of Anti-Inflammatory and Antibacterial Properties of Raphanus sativus L. Leaf and Root Kombucha-Fermented Extracts.
Autor: | Ziemlewska, Aleksandra1 (AUTHOR) aziemlewska@wsiz.edu.pl, Zagórska-Dziok, Martyna1 (AUTHOR) mzagorska@wsiz.edu.pl, Mokrzyńska, Agnieszka1 (AUTHOR) amokrzynska@wsiz.edu.pl, Nizioł-Łukaszewska, Zofia1 (AUTHOR) zniziol@wsiz.edu.pl, Szczepanek, Dariusz2 (AUTHOR) dariusz.szczepanek@umlub.pl, Sowa, Ireneusz3 (AUTHOR) i.sowa@umlub.pl, Wójciak, Magdalena3 (AUTHOR) magdalena.wojciak@umlub.pl |
---|---|
Zdroj: | International Journal of Molecular Sciences. Jun2024, Vol. 25 Issue 11, p5622. 22p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |